Eyelash Extensions hos Nailed It

Single Eyelash Extensions i Silkeborg

Extensions påsættes på alle sunde og lange naturvipper. Single lashes er til dig som ønsker det naturlige udtryk.

– Kom altid med rene vipper til din behandling. Brug gerne en anbefalet vippeshampoo.
– Ingen mascararester, det nedsætter holdbarheden
– Ingen bukkede naturvipper
– Ingen olieprodukter på øjenområdet 24 før behandling eller farvning af vipper

Se priser her

Opfyldning af vipper og pleje

For at holde vipperne flotte anbefales en opfyldning efter senest 3 uger, da du løbende vil tabe nogle af vipperne, når dine naturlige vipper udskiftes.

For optimal holdbarhed anbefales det at undgå olieholdige produkter i ansigtet – du kan købe et plejesæt med rensebørste og vippeshampoo til at rense dine vipper med hjem.

Aftagning af eyelash extensions

Ønsker du vipperne aftaget kan det gøres hos mig. Det er yderst vigtigt, at vipperne ikke rykkes af, da dette vil medføre tab af dine egne naturlige vipper.

Lash lift

Få et naturligt buk/løft af dine naturvipper samt evt. farve af vipperne. Behandlingen holder 6 uger, og kan derefter gentages.

– kom med rene vipper
– ingen vand på vipperne 48 timer efter behandling

Se priser her

Pleje til dine vipper

Sanzi Beauty eyelash growth serum er til dig, som ønsker længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i Sanzi Beauty’s special udviklede formel, giver du dine øjenvipper det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat. Ved at smøre det på rødderne af dine øjenvipper en gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger se, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere.