Hemp Nation Watermelon Lemonade

kr.175.20

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Beskrivelse: 
Hemp Nation Watermelon Lemonade bodylotion tilbyder en skøn daglige pleje, der øjeblikkeligt gør huden fløjlsblød og smidig. Det unikke ingrediens; hampefrøolie, balancerer talgproduktionen og forærer den perfekte sammensætning af fedtsyrer til huden. Hampefrøolie, jojoba og sheasmør plejer i dybden og regulerer hudens fugtbalance. Denne letvægtslotion absorberes hurtigt i huden, og efterlader den blød, smidig og gennemfugtet. Vitaminerne E og B5 opretholder hudens balance og forebygger tidlige alderstegn. Mikrosfærer reflekterer lys og derved mindskes synligheden af fine linjer, ujævnheder og rynker, for en flot udstråling i huden.

 

Anvendelse: 
Unik kropslotion til daglig brug med hampefrøolie, som efterlader huden blød, smidig og velplejet. Hemp Nation kan bruges sommer og forår til vedligeholdelse af en flot kulør, og modvirke afskalling, mens den om efteråret og vinteren sikrer at huden bliver næret i dybden og modvirker vintertørhed. Beriget med nærende ingredienser, og en skøn duft, som giver dig lyst til at bruge Hemp Nation hver eneste dag. Cremen trænger hurtigt ind, og efterlader ikke huden hverken fedtet eller klistret.

Ingredienser: 
Nærende trio af sheabutter, jojoba og glycerin. Hampefrøolie, Rig på essentielle fedtsyrer, Med vitamin A, E og B5, Rig på antioxidanter.

Vandmelon:
Indeholder electrolytter der binder fugten i huden. Derudover har vandmelonsaften samme pH-værdi som huden, hvilket sikrer at huden holdes i balance.

Lemonade:
Citron og sukkerrør, stimulerer cellefornyelsen og giver antioxidant beskyttelse. Huden bliver lysnet og efterlades med en strålende glød.

Soft Focus Effect:
Mikrosfærer reflekterer lys og derved mindskes synligheden af fine linjer og rynker.

Duftnoter:
Vandmelon, citrus, ananas og karamel – frugtig og frisk duft.

 

Indhold : 535 ml.