Plejeprodukter

Nu har du fået nye negle og vipper, og hvad så?

Ja, udover at du selvfølgelig skal nyde dem, og glæde dig over at slippe for at ærgre dig over ødelagt neglelak og mascara, der løber i det danske regnvejr, så er det fornuftigt at bruge de rigtige plejeprodukter.

Negleolie

Et must-have til neglene. Om du har forlængelser, forstærkning eller shallac, så er daglig brug af negleolie med til at sikre at du får optimal glæde af dine negle. Olien styrker din egen negl og blødgøre neglebåndene, og sikre at dine kunstnegle for de bedste vilkår for at forblive pæne i lang tid.

Hos Nailed It forhandler jeg negleolie fra PEAK og CND, og jeg sender selvfølgelig også gerne, hvis du ikke bor i nærheden. De kan købes lige her

solaroli cnd onlineshop

Håndcreme

En god håndcreme er et musthave i enhver kvindetaske. Og særligt når kalenderen siger vinter, er det rart at kunne tilføre lidt fugt og pleje til de vintertørre hænder.

Hos Nailed It har jeg håndcreme fra både PEAK og CND.

Jeg henter gerne flere varianter hjem, hvis du har en yndlingsvariant, jeg ikke har på hylderne.


Vippeserum

sanzi vippeserum, vippeserum, silkeborg, plejeprodukter, eyelash extensions

Vipperserum fra Sanzi er en af de bedste på markedet.

Sanzi Beauty eyelash growth serum er til dig, som ønsker længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i Sanzi Beauty’s special udviklede formel, giver du dine øjenvipper det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat. Ved at smøre det på rødderne af dine øjenvipper en gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst.

Priser her

Billeder her